Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten

Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten
Keiretsu Forum Türkiye Temmuz 2014 Bülten

4 Mart 2014 Salı

Keiretsu Forum ve GKH Hukuk "Start-Up Nation” için buluştu

   San Francisco merkezli melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum’un Türkiye şubesi ve önde gelen hukuk firmalarından Gross, Kleinhendler, Hodak, Halevy, Greenberg & Co. (GKH) işbirliğinde “The Start-up Nation Ecosystem and Beyond” semineri 3 Mart Salı günü İTÜ ARI Teknokent’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Yatırımcı ve girişimciler tarafından büyük ilgi gören seminerde GKH Kurucu Ortaklarından Gene Kleinhendler ve GKH Partneri Loni Bahar konuşma yaptılar.

İsrail'i "Start-up Nation" yapan girişimcilik ekosistemi, “This WAZE → Exit” aşamasına ulaşmak için gereken süreçler ve GKH Seed Network yelpazesinden seçili start-up örnekleri ele alındı. Aynı zamanda melek yatırım fırsatları, vergi avantajları ve Türkiye pazarına açılım olanakları hakkında tüm katılımcılar bilgilendirildi.

GKH, İsrail'in önde gelen hukuk firmalarından biri olup girişimcilik ekosisteminde öncü nitelik taşımaktadır. WAZE; Given Imaging ve ChemChina GKH'ın müvekkileri arasındadır. GKH bünyesi altındaki girişimci şirketleri yurt içi ve yurt dışındaki yatırımcılara açmakta ve yeni işbirlikleri ve fırsatları yaratmak için destek olmaktadır. Semineri Tel Aviv ofisi ve İsrail ekosisteminin önemli parçalarından olan Keiretsu Forum ile gerçekleştirmenin önemine değinen Loni Bahar, bu seminerle başlayan işbirliklerinin gelişeceğine dikkat çekti.